Tarieven

Het tarief voor 2022 is €6,20 per uur all-in en daarnaast betaalt u maandelijks aan het gastouderbureau de vastgestelde bureaukosten. Hoeveel dit is hangt van het door u gekozen bureau af.

Dit tarief is een all in tarief. Dat houdt in alles wat we doen aan activiteiten en alles wat we eten en drinken is inbegrepen zelfs een abonnement bij Avontura zit hierbij in.

Vakantie’s/vrije dagen/ziekte

Neemt u tijdens de opvang vakantie of vrije dagen op dan is dat natuurlijk mogelijk. Dit kunt u door geven zodra u het weet. Zolang ik beschikbaar ben betaald u de uren die zijn afgesproken. Bij ziekte worden de eerste 2 weken wel de contracturen doorberekend, 3de week 50% en 4de week of langer word er niks berekend. Uiteraard zullen deze regels ook voor mij gelden en zal ik mijn vrije dagen en vakanties minimaal 4 weken van te voren doorgeven. Mijn vakanties geef ik uiterlijk aan het eind van elk jaar door dit zal een overzicht zijn van alle vakanties en vrije dagen die ik in het jaar daarop zal opnemen. Zo komt u als ouder niet voor verrassingen te staan en kunt u op tijd zorgen voor vervanging. Ik zal elk jaar minimaal 6 weken vakantie opnemen verspreid over het hele jaar.