Informatie

BSO Flamazing biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar en onderscheidt zich van andere BSO ’s door de kleinschalige opzet. Doordat de opvang in huis plaats vind is het ook veel huiselijker en heb je te maken met maar 1 leidster namelijk ikzelf.

Ik sta geregistreerd in het landelijk register kinderopvang onder het nummer 211632053. Dit betekent dat ik voldoe aan alle nieuwe eisen die zijn gesteld in de nieuwe wet voor de gastouderopvang, die vanaf januari 2010 van kracht is! Sinds mei 2016 ben ik ook in het bezit van een KVK nummer: 65945409.

Locatie

BSO Flamazing is gelegen aan Rijdergulden 1 in Dronten West.

Op de benedenverdieping van het woonhuis is een ruime speelruimte aanwezig, waar de kinderen lekker kunnen spelen met de grote variatie van speelmaterialen die aanwezig zijn. De speelruimte grenst aan een afgesloten kindvriendelijke tuin. In de garage is een ruimte gecreëerd waar we heerlijk kunnen knutselen en andere diverse activiteiten kunnen uitvoeren.

Openingstijden

BSO Flamazing is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag  geopend voor school en na school. Op zaterdag, zondag en op officiële feestdagen; Nieuwjaarsdag, Goede vrijdag, Pasen, Pinksteren, Bevrijdingsdag (om de 5 jaar) Koningsdag, Hemelvaartsdag en kerst is BSO Flamazing gesloten. Daarnaast is BSO Flamazing minimaal 6 weken gesloten tijdens de vakanties dit krijg je ruim van te voren te weten.

Activiteiten

In onze garage hebben een hele mooie ruimte gecreëerd waar we heerlijk kunnen knutselen. dit kan van alles zijn. kleuren, strijkkralen, figuurzagen kleien verven en noem maar op. ook buiten kunnen we leuke activiteiten doen. vooral in de vakanties doen we leuke activiteiten want dan hebben we lekker de tijd voor grotere activiteiten. Natuurlijk gaan we ook wel eens een middagje of dagje weg naar Avontura of kabouterbos. Zijn er kinderen die al groter zijn en dit stom vinden dan bedenken we samen wat we voor iets leuk we kunnen gaan doen. Met elke activiteit zal ik de kinderen erbij betrekken om samen tot een geweldig idee te komen

Vervoer

Om de kinderen naar school te brengen en weer op te halen heb ik een hele mooie grote bakfiets aangeschaft. In deze bakfiets passen 6 kinderen. kunnen ze zelf al fietsen dan is dat natuurlijk ook geen probleem. in de vakantie gaan we leuke activiteiten doen en kan het soms voorkomen dat we met de auto weg gaan mits dit qua kindaantal ook zal lukken. Dit gaat altijd met goedkeuring van de ouder eerder gaan we niet weg met de auto.

Lid van KNGO en NYSA

Sinds 2020 ben ik ook lid van KNGO en NYSA. Dit zijn 2 gastouderbrancheverenigingen die instaan voor gastouders en gastouders helpen waar we hulp nodig hebben en ons voorzien van de juiste informatie. Zoals in 2020 rond het Covid-19 virus brachten zij mij veel informatie waar ik heel veel aan had en ik mijn opvang goed kon verzorgen.