Voorstellen

Mijn naam is Chantal Tiggelman-Kaspers en woon samen met mijn man Bastiaan, dochter Romy en zoon Sem in Dronten west. Al sinds 2007 ben ik werkzaam in de kinderopvang als pedagogische medewerkster. Helaas door de economische crisis kon ik niet de baan krijgen die ik graag wilde en werd het tijd om wat nieuws uit te gaan proberen. Omdat mijn hart en ziel bij kinderen ligt wilde ik niet een hele andere kant gaan opzoeken maar het dicht bij mijn opleiding houden. Zo zijn wij gekomen tot het worden van een gastouder. Tot 1 september 2022 was ik gastouder voor de jongere kinderen van 0 tot 4 jaar onder de naam Gastouderopvang het Tovertuintje. Na bijna 8 jaar word het tijd voor nieuwe wegen en heb ik gekozen om opvang te bieden aan de oudere kinderen namelijk de BSO.

In ons gezin hebben we een lieve Jack Russel hond. Pixel is een lieve hond die gek is op spelen, knuffelen, slapen en wandelen.  

Mijn hobby naast mijn werk is sporten. Mijn grootste liefde is Crossfit, ik ben dan ook 5 a 6 dagen te vinden bij de crossfit-box Silverback in Dronten. Hier train ik gericht om als atleet te kunnen shinen op wedstrijden maar ook om zo fit mogelijk actviteiten te kunnen doen met uw kind.

Ik vind het nog iedere dag een groot voorrecht om te mogen zorgen voor iemands kostbaarste bezit, namelijk uw kind!

Hallo ik ben Chantal
Dit is mijn gezin tijdens een vakantie